2024. augusztus 04. Domonkos, Dominika
Pénteken helyezik végső nyugalomra elhunyt kollégánkat, Hegyi Lászlót
minap.hu
|
2016. január 18. 16:47
|
frissítve: 2016. január 19. 16:17
Január 22-én, pénteken délután 14 órakor lesz elhunyt kollégánk, Hegyi László temetése a mindszenti temetőben. A Miskolci Kommunikációs Kft. saját halottjának tekinti.

hegyi.jpg

Hegyi László hatvanéves korában, múlt pénteken ment el. Évtizedeken át dolgozott operatőrként a Miskolc Televízióban és a Magyar Televízió Regionális Stúdiójában.

Kezdetektől meghatározó személyisége volt az MTV helyi stábjának. Korábban is számos, országosan ismert televízió-műsornak dolgozott, tudósítva miskolci és régiós eseményekről. Adásrendezőként, operatőrként évtizedeket töltött a kamera másik végénél és a vezérlőpult mögött. Az MTV miskolci központjának kialakítása után is a helyi és országos híradók, magazinműsorok operatőre volt, majd 2012-től újra a Miskolc Televízió munkatársa lett. Az Operafesztivál előadásait az ő kameralencséjén át nézhettük sokszor az elmúlt években, keze nyomán számos operafilm született.

Egy hirtelen jött betegség néhány hónap alatt leterítette. Erős volt, harcolt, de ebben a csatában nem lehet bölcsen küzdeni. Elhunyt kollégánktól január 22-én, pénteken délután 14 órakor veszünk végső búcsút, a mindszenti temetőben. A Miskolci Kommunikációs Kft. Hegyi Lászlót saját halottjának tekinti.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat