2024. július 16. Valter
Idén is elindítja tehetséggondozó programját a Miskolci Gráciák Egyesülete
Miskolc TV / minap.hu
|
2016. június 25. 14:58
|
frissítve: 2016. június 26. 19:55
A városban élő, tehetséges, de rászoruló, nehéz sorsú fiatalok támogatására 1,5 millió forintot különítettek el. A pénz részben a tavaszi jótékonysági bál bevétele, illetve magánszemélyek adományaiból gyűlt össze.

Idén már négy középiskolást 15 ezer, három egyetemistát pedig 30 ezer forinttal támogatnak 10 hónapon át. A fiataloknak önéletrajzukon kívül egy motivációs programot is írniuk kell a pályázatban, amit augusztus 30-ig lehet benyújtani. A pályázati feltételeket az egyesület weboldaláról lehet letölteni. Szeptember végén derül ki, hogy kik kapják majd az idei ösztöndíjakat.

– Ugyan az a rendszerünk, mint a tavalyi évben volt – mondta Pelczné Gáll Ildikó, a Miskolci Gráciák Egyesületének elnöke. – A dr. Sólyom Enikő által vezetett team az, aki majd bírálni fogja az írásban beadott pályázatokat. És mint az előző évben is volt, a legnagyobb fokmérő az, hogy milyen célt tűz ki a fiatal maga elé, mit szeretne elérni: tanulni, sportolni, művészeti tevékenységet folytatni – mondta az elnök.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat