2024. szeptember 28. Vencel
Ismét padlóra küldték a Macik a Csíkszeredát
dvtk.eu
|
2017. január 22. 17:05
|
frissítve: 2017. január 24. 09:01
A DVTK Jegesmedvék a Csíkszeredát látták vendégül szombaton este a Miskolc Városi Jégcsarnokban. Csapatunk végig vezetve és magabiztosan játszva győzte le ellenfelét. A meccs legjobbja az egy gólig és két gólpasszig jutó Andrew Johnston volt.

A mérkőzésre Laczkó Ákoson kívül minden játékos felépült, így Doug Bradley a legjobb összeállításban küldhette pályára a csapatot. Az utóbbi időkben hozzászokhattak szurkolóink, hogy már a meccsek legelső pillanataira is érdemes kiérni a jégcsarnokba, mert hamar góloknak lehet örülni. Most sem történt ez másként, csapatunk magabiztos játékkal győzte le negyedszer is a Csíkszereda csapatát. (DVTK Jegesmedvék – Sport Club Csíkszereda 7-2 (2-1, 2-0, 3-1))

- Jó mérkőzést játszottunk. Örülök, hogy szereztünk néhány emberelőnyös gólt, bár nem volt mind kijátszott figura. Többet lőttünk mint korábban és ez meghozta gyümölcsét. Fegyelmezetten játszott az egész csapat, elégedett vagyok a ma esti teljesítményünkkel - értékelt a mérkőzés után a klub hivatalos honlapjának Doug Bradley vezetőedző.

A következő mérkőzésre sem kell sokat várni, hétfőn este a Dunarea Galati látogat a miskolci jégcsarnokba.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat