2024. július 23. Lenke
Duplázás a Steelers-bálon, avagy a 2016-os szezon díjazottjai (Videó)
miskolcsteelers.hu
|
2017. február 19. 19:04
|
frissítve: 2017. február 20. 16:18
Újabb esztendőt zárt a Steelers – tízéves fennállása legsikeresebbjét. És újabbat is kezd egyúttal – még nem tudni, milyen lesz, de a csapat továbbra is a legfelső szinte száll harcba, amiként a felnőttek mellett az utánpótlás-gárdák is igyekeznek majd megmutatni oroszlánkörmeiket.

Lezárás és újrakezdés: ennek hagyományosan a felsőzsolcai Steelers-bál a terepe. A most szombaton este tartott rendezvényen ezúttal Nádi Gyula, az egyesület alelnöke vette magára a feladatot, hogy szavakba öntse, mi történt a magunk mögött hagyott szezonban. A HFL-döntőre és -aranyéremre természetesen nem kellett emlékeztetnie a jelenlévőket, mindamellett a tavaly tavasszal és nyáron történtek videós felidézése mindenkinek kellemes élményt szerzett. Amiként elhangzott az is, az Acélcsapat mindhárom versenysorozaton első helyet szerzett, amelyen elindult, s emellett az U19-esek is hasonlóképp sikert értek el a veretlen alapszakasszal a juniorbajnokságban (a vége ezüstérem lett). A 17 évesek korosztálya pedig szépen gyarapodik és fejlődik – hangzott el.

Nem

A következő téma a tiszteletadás volt: megemlékezés a Steelers-család azon tagjaira, akik évek óta már nem lehetnek jelen a hasonló eseményeken, sem diadalok alkalmával a pályán vagy a pálya szélén. Plopp Lászlóné Éva (egykori vezérszurkoló, a Plopp testvérek édesanyja, +2007), Kárpáti Gábor (a klubalapítók egyike, néhai alelnök, +2008), és Tompa Rajmund (az ifi- és a felnőtt csapat tagja, CB és LB, +2010).

stelersdij1.jpg

Ezt követően az örömtelibb pillanatok következtek. Az egyesület vezetése átadta a 2016-os idényre vonatkozó elismeréseket a kereta rra érdemesített tagjainak. Az U17-es kategóriában ez Szálkai Patriknak járt. Az U19-ben Orosz Dénes (falember), Krajnyák Patrik (védelem) és Jónás Máté (táamdó oldal) lett a díjazott.

Az újonnan alapított Tompa Rajmund-díjat mint az utánpótlás korosztály legjobbja Szabó Martin vehette át Nádi Gyulától és Páll Sándortól.
A Kárpáthy Gáborról elnevezett, a közösségért végzett munkát honoráló díj legújabb tulajdonosa Imricskó Péter.

stelersdij.jpg

A HFL-bajnok felnőttcsapatból a falember közül Károly Máté, a védelemből Eaton Demetrius Lamar (LB), míg a támadók részéről Vasyl Jordan (QB) a díjazott. A 2016-os MVP-nek járó "Plopp anyu" díjat (duplázva, 2015 után) Troy Rice vehette át s lett Az év játékosa. Ezzel jelenlétét a következő névsorba erősítette meg: Paulenka László (2007), Huszár Gábor (2008), Lakatos Bence (2009), Imricskó Péter (2010), Miklós Bálint (2012), Martin Medvec (2013), Vasyl Jordan (2014), Troy Rice (2015).

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat