2024. október 07. Amália
A friss oscaros magyar rendező már új filmjére készül
hirado.hu
|
2017. március 01. 15:23
|
frissítve: 2017. március 03. 14:44
Még Hollywoodban van, de már újabb filmjére készül Deák Kristóf, az Oscar-díjas Mindenki rendezője. Balázs Ádám, a film zeneszerzője pedig arról beszélt az M1 szerdai műsorában, hogy most több filmen is dolgozik egyszerre és abban bízik, hogy az Oscar-díj után felértékelődik, amit csinál.

Balázs Ádám az M1-nek elárulta: a rendezőnek mindvégig határozott elképzelése volt arról, milyen legyen a zenei irányvonal.

„Kiválogattuk azokat a zenéket, amelyek a filmben valamilyen módon hozzákapcsolhatók bizonyos jelenetekhez, hogy mindennek mindig legyen valami mondandója és egy üzenete. Így állt össze nagyjából ez a zenei anyag” – mondta.

 A 25 perces filmet hat nap alatt vették fel. A vágási és utómunkán csaknem egy évig dolgozott együtt a rendező és a vágó, Csillag Manó.

Deák Kristóf rendező és felesége, a film koreográfusa egy ideig még Hollywoodban maradnak. Nina Kov a Híradónak azt mondta: az elmúlt napokban már többen megkeresték őket ajánlatokkal.

balazs_kristof.jpg

„A férjem Magyarországon érzi magát igazából otthon, neki nagyon fontos ott lenni” – mondta.

Az Oscar-díjas rendező következő filmjére készül, amiről annyit már lehet tudni, hogy az emberi összetartozás erejéről szól majd.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat