2024. szeptember 13. Kornél
„Az embereknek szükségük van a kikapcsolódásra…” – Családi nap a belvárosban (Képgalériával!)
minap.hu
|
2017. szeptember 16. 18:24
|
frissítve: 2017. szeptember 17. 21:41
Ötödik alkalommal rendeztek szombaton belvárosi családi napot a Vörösmarty utca és a Király utcák kereszteződésében. A szervezők ezúttal is számos szórakoztató programmal, zenés műsorral, ügyességi játékokkal és kirakodó vásárral várták a környék lakóit.

belvarosi_csaladi_nap_170916_ja_4.jpg

A legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenki megtalálhatta a rendezvényen a kedvére való programot. Sok más mellett volt ugrálóvár, arcfestés, koncertek, táncosok, és mindez teljesen ingyen, a belváros kellős közepén, Eperjesi Erika és Molnár Péter önkormányzati képviselők szervezésében.

belvarosi_csaladi_nap_170916_ja_18.jpg

Molnár Péter érdeklődésünkre elmondta, 2013-ban szerveztek először ilyen családi napot a városrészben. Ezzel is elő kívánják segíteni, hogy az itt lakók valódi közösséggé váljanak - emellett évről-évre kellemes szórakozást, kikapcsolódást szeretnének biztosítani ezen a napon a miskolciaknak.

belvarosi_csaladi_nap_170916_ja_20.jpg

– Az embereknek szükségük van rá, hogy legyenek olyan napok, amikor kikapcsolódhatnak, amikor az önfeledt szórakozásé a főszerep – tette hozzá Eperjesi Erika. – Ezért vagyunk most itt, én fellépőként is hozzá szeretnék járulni, hogy a közönségnek, az itt lakóknak valóban szép legyen a napja, ki tudjanak kicsit kapcsolódni a hétköznapokból – hangoztatta.

belvarosi_csaladi_nap_170916_ja_27.jpg

Sokan eljöttek a színes rendezvényre, Béres Ágnes, az egyik résztvevő portálunknak úgy nyilatkozott: ő minden évben részt vesz ezen a családi napon. - Itt töltöttem a gyermekkoromat, itt jártam iskolába, ráadásul idén a kislányom is fellépett a Miskolci Mazsorett Együttessel - emelte ki.

belvarosi_csaladi_nap_170916_ja_34.jpg

Eperjesi Erika és Molnár Péter képviselői alapjukból finanszírozták a rendezvényt.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat