2024. július 23. Lenke
Hubay: „Bízunk a miskolciak nemzeti elkötelezettségében!”
minap.hu
|
2017. november 08. 16:19
|
frissítve: 2017. november 09. 17:00
Mint az közismert Önök előtt, a kormány újabb nemzeti konzultációra kérte fel az ország lakosságát. Erre azért van szükség, mert az elmúlt fél évben erősödött az európai unió elszántsága arra, hogy véghezvigye az úgynevezett Soros-tervet – mondta el szerdai sajtótájékoztatóján Hubay György fideszes önkormányzati képviselő, a városi Rendészeti Bizottság elnöke.

Kiemelte: a Soros‐terv alapján évente egymillió bevándorlót telepítenének Európába. A betelepített migránsokat szétosztanák a tagországok között, és minden bevándorlónak 9 millió forintot adnának az adófizetők pénzéből. Ha ez a terv megvalósulna, Magyarország kultúrája és népessége is visszafordíthatatlan módon megváltozna. A kormány ezért indított nemzeti konzultációt a Soros‐tervről – mondta el Hubay György. Kiemelte: az elmúlt időszak legújabb terrorcselekményei is azt bizonyítják, hogy veszélybe került a keresztény civilizáció. Most már nemcsak Európát fenyegeti a migráció okozta terrorizmus, hanem az Egyesült Államokat is.

hubay_gyorgy_vedjuk_meg_magyaro_171108_ki_24.jpg

Az újabb terrorcselekmény, ezúttal pl. New Yorkban, szomorúan világossá teszi, hogy az iszlám terror a világ bármely pontján fenyegetheti az ott élők biztonságát, testi épségét és életét. 

Magyarországnak a brüsszeli nyomással szembe kell mennie, és ragaszkodnia kell ahhoz, hogy migránsmentes övezet maradjon. Nem engedhetjük, hogy ránk kényszerítsenek egy olyan bevándorlás-politikát, amely tragikus módon újra meg újra emberéleteket követel.

A Soros-terv tehát veszélyt, erőszakot, bűnözést hoz Európára és az egész világra. Fontos, hogy Miskolcon is kiálljanak az emberek az ország függetlensége mellett, ezért kérek minden miskolci polgárt, hogy küldje meg a nemzeti konzultáció kérdéseire válaszát. Akinek fontos a nemzeti függetlenség, vegyen részt a nemzeti konzultációban! – fogalmazott a képviselő.

Nekünk, magyaroknak kell eldöntenünk, hogy milyen országban akarunk élni. Nekünk, miskolci polgároknak kell eldöntenünk, hogy milyen Miskolcon szeretnénk élni.

A városban élők már több ízben szembesülhettek azzal, hogy mit okoz, ha olyan társadalmi csoportok özönlenek be a városba, amelyek semmibe veszik a társadalmi rendet, szokásokat. Ezért a miskolciak tudják, mihez vezetne, ha föl kellene adni azt a szuverén jogunkat, hogy magunk dönthessünk arról, akarunk-e bevándorlókat vagy sem.

A nemzeti konzultáció során előadásokat, fórumokat szervez a kormány, hogy mindenki a tényekkel is szembesülhessen. Kriza Ákos polgármester nevében ezúton hívom meg Önöket, Miskolc polgárait a nemzeti konzultáció újabb fórumára, melynek keretében november 9-én, csütörtökön este 5 órakor, az Ady Endre Művelődési Házban, L. Simon László országgyűlési képviselő tart előadást.

Kérem, minél többen vegyenek részt mind a fórumon, mind pedig a nemzeti konzultációban. Mindenkitől azt kérjük, hogy töltse ki és küldje vissza a nemzeti konzultáció kérdőívét és a kapcsolattartó ívet. És biztasson erre minden ismerőst, barátot, rokont. Bízunk a miskolciak nemzeti elkötelezettségében! – zárta szavait Hubay György.

 

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat