2024. július 23. Lenke
„Mindenki számára fontos a családja, a városa, a nemzete biztonsága!" – L. Simon László Miskolcon
Kujan István
|
2017. november 09. 19:08
|
frissítve: 2017. november 13. 19:55
Védjük meg Magyarországot! – ezzel a címmel tartottak lakossági fórumot csütörtökön az Ady művelődési házban, ahol L. Simon László előadását hallgathatták meg az érdeklődők a Soros-terv kapcsán elindított nemzeti konzultációról. Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta, a Soros-hálózat egy globális, nyílt, multikulturális társadalom létrehozását tűzte ki célul, ami szemben áll a szuverén nemzetállamok törekvéseivel.

l_simon_171109ml_5.jpg

Hubay György önkormányzati képviselő, a Rendészeti Bizottság elnöke, a rendezvény elején, köszöntőjében kiemelte: az, hogy ilyen sokan eljöttek a lakossági fórumra, bizonyítja, hogy a nemzeti konzultáció sokakat érdekel, hiszen mindenki számára fontos a családja, a városa, a nemzete biztonsága. Emlékeztetett, a déli határnál tett látogatásuk Kriza Ákos polgármesterrel nagy hatással volt rájuk, testközelből látták, milyen felelősségteljes munkát végeznek a határőrizeti szervek tagjai. Méltatta a miskolci határvadászok tevékenységét, úgy fogalmazott: nagy köszönet jár nekik azért, hogy védik a magyar, és Európa határait.

l_simon_171109ml_3.jpg

– Mi azt szeretnénk, ha a keresztény kultúránk megmaradna, és a népesség összetétele nem változna – mutatott rá a politikus, hozzátéve: éppen ennek érdekében indították el a nemzeti konzultációt. – Orbán Viktor miniszterelnöknek szüksége van arra, hogy minél többen álljanak mögötte, minél többen segítsék a munkáját Brüsszelben, ahol meg kell védeni az álláspontunkat. – Szeretnék tehát mindenkit biztatni arra, hogy töltse ki a kérdőíveket. Hiszen egy a célunk: védjük meg a hazánkat, védjük meg Miskolcot! – zárta szavait Hubay György.

l_simon_171109ml_10.jpg

L. Simon László előadásának elején Miskolc fejlődését, illetve a jelenlegi városvezetés munkáját méltatta. Kiemelte, a miskolciak büszkék lehetnek városukra, hiszen a borsodi megyeszékhely élte meg talán a legnagyobb traumát a rendszerváltás után, az ipar lebontásával, munkahelyek tömegének és identitásának elvesztésével. Mára  azonban már kilábalt a város a gazdasági válságból – a munkanélküliséget például sikerült 6 százalék alá szorítani –, és megtalálta saját útját.

Előadása fő témájára rátérve a politikus kifejtette, a jelenlegi európai vezetés el akarja téríteni az uniót az alapító atyák által kijelölt útról, arról az útról, amiről az alapszerződés és a Magyarország által is aláírt csatlakozási szerződés szól. – Az a brüsszeli politizálás, ami ma meghatározó, az a család-, népesedési, valamint migránspolitika, gyökeresen más, mint a miénk, és nem szolgálja Európa jövőjét – húzta alá L. Simon László. Hozzátette: a mi érdekünk is az, hogy az európai közösség ne bukjon el, ha ugyanis Berlin és Párizs „elesik”, akkor mi sem fogjuk tudni megtartani nemzeti szuverenitásunkat, identitásunkat, holott ez a legfőbb célunk.

l_simon_171109ml_1.jpg

A Soros-tervre rátérve a képviselő hangsúlyozta, az ellenzék megpróbálja annak létét megkérdőjelezni, hatásait bagatellizálni. Szembesíteni kell ezeket a politikusokat, újságírókat azzal, hogy az amerikai milliárdos miket javasolt, és miket valósított már meg az Európai Unió. Meglátása szerint jól látható a kapcsolat.

l_simon_171109ml_15.jpg

– A Soros-hálózat egy globális, nyílt, multikulturális társadalom létrehozását tűzte ki célul, ami szemben áll a szuverén nemzetállamok törekvéseivel. Mi nem akarunk Európai Egyesült Államokat – hangsúlyozta L. Simon László, majd a Soros-terv pontjait részletezve rámutatott: a migrációs nyomás nem fog csökkeni a következő időszakban sem, sőt! Több tíz millióan hagyták már el lakhelyüket Afrikában és a Közel-Keleten háborús konfliktusok, politikai válságok, de a globális felmelegedés, a túlnépesedés, a víz-, a nyersanyag- és az élelmiszerhiány miatt is. Ők úton vannak valahol Európa felé…

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat