2024. július 17. Endre, Elek
Nyolc baleset történt egyszerre az országban (Helyszíni fotókkal!)
minap.hu
|
2018. október 29. 09:16
|
frissítve: 2018. október 30. 10:40
A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága egyszerre nyolc balesetről kapott értesítést országszerte hétfő délelőtt.

baleset_lajosmizse_negy_auto.jpg

Forrás: mti.hu Fotó: Donka Ferenc

Lesodródott az útról és fának csapódott egy személyautó a Noszlopot és Bakonygyepest összekötő úton. Egy sérültet az ajkai hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a járműből. Az egység áramtalanította a gépkocsit. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták a forgalom elől.

Összeütközött három kamion az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 148-as kilométerénél, Lébény közelében. A balesethez műszaki mentéshez a lébényi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az eset során senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

baleset_lajosmizse_negy_auto2.jpg

Egymásba futott négy személygépkocsi az 5-ös főúton, Lajosmizse közelében. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos és lajosmizsei önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki az egyik járműből egy embert, aki életét vesztette a balesetben. Egy sérültje is van a karambolnak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

Két nyerges vontató és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 30-as kilométerénél, Ócsa térségében. A balesethez a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az eset során senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

baleset_ocsa_autopalya_kamion.jpg

Forrás: mti.hu Fotó: Mihádák Zoltán

Letért az úttestről és fának csapódott egy autó a 82-es főút Zirc és Csesznek közötti szakaszán. A balesethez a zirci önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A mentők egy embert kórházba szállítottak. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Frontálisan összeütközött két személygépkocsi Dunaalmás közelében, az 1-es főút felé vezető, 1129-es úton. Az első hírek szerint egy ember megsérült a balesetben, amelynél a komáromi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket.

Árokba hajtott egy személygépkocsi a 22-es főút 62-es kilométerénél, Kishartyán térségében. A balesethez a salgótarjáni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ápolják. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

baleset_ocsa_autopalya_kamion2.jpg

Tűz keletkezett egy gépkocsi motorterében Budapest XI. kerületében, a Szerémi út és a Galvani utca kereszteződésénél. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg. A Szerémi úton forgalomkorlátozásra kell számítani.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat