2024. július 23. Lenke
Saját hasznára, pénzbefizetése nélkül szerencsejátékot játszott a fogadó iroda alkalmazottja
minap.hu
|
2018. december 05. 09:37
|
frissítve: 2018. december 06. 11:24
A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy 26 éves férfi ellen információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt.

A férfi alkalmi munkavállalóként terminálkezelői munkakörben dolgozott Miskolcon egy szerencsejáték fogadó irodában, ahol 2016. október hónap és november hónap egy-egy napján a terminál használatával 380 000 Ft értékben gépi fogadásokat kötött anélkül, hogy az ellenértéket a pénztárba befizette volna. A cselekményével okozott pénztárhiányból a fizetéséből való levonás útján 105 800 Ft megtérült.

Az ügyészség a vádlottal szemben az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében – figyelemmel arra, hogy a bűncselekmény 3 évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő, az ügy megítélése egyszerű, és a szabadlábon lévő vádlott a bűncselekmény elkövetését beismerte – tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben kiszabandó felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott - tájékoztatta portálunkat a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat