2019. április 20. Tivadar
Idén is jól szórakoztak a bükkszentlászlóiak a családi napon (Képgalériával!)
minap.hu
|
2018. augusztus 19. 14:12
|
frissítve: 2018. augusztus 21. 14:09
Ötödök alkalommal rendeztek szombaton családi napot Bükkszentlászlón. A rendezvényt korábban Gazdusné Pankucsi Katalin, a terület önkormányzati képviselője kezdeményezte, aki szerint a helyi lakosok nagyon jó közösséget alkotnak, az immár hagyománnyá vált rendezvénnyel pedig ez tovább erősödött.

Gazdusné Pankucsi Katalin örömét fejezte ki, hogy a kezdeményezésére létrejött családi nap ennyire népszerű lett. – Már ötödik éve rendezzük meg, és mindig megelőzi egy szeretetteljes várakozás, ami jóleső érzéssel tölt el. Külön öröm, hogy több generációt láthatunk itt, családokat gyerekekkel és nagyszülőkkel.

bukkszentlaszlo_csaladi_180818ml_36.jpg

Számo program szórakoztatta a résztvevőket - volt bohóc, a tűzoltók habparty-t biztosítottak, az idősek pedig együtt énekelhették az előadókkal az operetteket, magyarnótákat. Volt mini golfpálya, teniszezési lehetőség, és gasztronómiai élvezetekben sem volt hiány. Saját főzésű pásztortarhonyát, babgulyást kóstolhattak a bükkszentlászlóiak, sőt, még a kolbásztöltés sem maradt el.

bukkszentlaszlo_csaladi_180818ml_26.jpg

Ez utóbbit még grillezték is. Ezeken túl pedig nagyon sokan készítettek édességeket is, a süteményversenyre. - A helyiek nagyon szívesen töltenek el így egy kellemes napot a szomszédokkal, barátokkal, kollégákkal. Azt tapasztalom, hogy bármilyen problémáról vagy feladatról van szó, összefognak, segítenek egymásnak az itt élők – hangsúlyozta Gazdusné Pankucsi Katalin.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat