2024. február 24. Mátyás
"Szurkolónak ennél több nem kell"
dvtk.eu
|
2019. február 13. 11:42
|
frissítve: 2019. február 15. 11:08
Névre szóló VIP széket kapott a DVTK Stadionban Aranyosi Péter, Karinthy-gyűrűs humorista, a klub egyik legismertebb szurkolója, aki a napokban átvehette a Miskolci Múzsa Díjat is.

aranyosipeter_dvtkstadion_1120.jpeg

Fotó: dvtk.eu

- Nagyon sok szép dolgot kaptam a napokban - kezdte Aranyosi Péter. - A Múzsa Díjjal együtt kaptam egy BMW-t a Miskolc Autótól egyéves használatra, egy csodálatos két és fél órás gálaműsort a Miskolci Nemzeti Színházban. Udvaros Dorottya dalokat énekeltek, eljött a Kabinet Rt. zenekar, ott volt Dombóvári Pisti, Bellus Pisti és nagyon sok másik barátom. Veréb Gyuri bácsinak tizenegyest rúghattam a színház színpadán. Szóval csodálatos dolgok voltak. És ez a másik csodálatos dolog, hogy a DVTK Stadionban én kaphattam az első névre szóló széket. Szurkolónak ennél több azt hiszem, hogy nem kell. 

aranyosi_dvtk_stadion.jpeg

- Úgy meg voltam hatódva, hogy amikor elmeséltem egy cimborámnak, aki nem volt itt, akkor is sírtam - folytatta a DVTK leghíresebb szurkolója. - Ennél szebbet, mint hogy ki van írva a stadionban a nevem, el sem tudok képzelni. Erre nincs szó, csak sírsz. Ennyi. Ráadásul az a legszebb, hogy a csodálatos aranycsapat tagjaitól néhány székre ülök, akiket nagyon tisztelek. Ők is nyomják a poént, én is, ők is szórakoztatnak engem, én is őket. Én kérdezem őket a fociról, mint hozzá nem értő ember, ők pedig készséggel válaszolnak, ez egy plusz ajándék nekem. Köszönöm! Hajrá, Diósgyőr!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat