2024. április 30. Katalin, Kitti
Ranglista első hellyel zárta az évet a profi magyar bajnok páros
Kujan István
|
2015. december 14. 14:05
|
frissítve: 2015. december 16. 05:31
A miskolci Süttő Roland és Tombácz Anikó duó első helyen végzett a Szentesen megrendezett profi ranglista versenyen, mely egyben az év utolsó megmérettetése volt számukra. Jöjjön egy kis összegzés az elmúlt fél évről!

– Az említett ranglistaverseny mellett számos nemzetközi versenyen indultunk ebben az időszakban is, ezek közül az Ostravai Super Grand Prix es az Austrian Open középdöntős-, valamint a German Open elődöntős eredményeit emelnénk ki – nyilatkozta a minap.hu-nak a miskolci páros. – A drezdai vb elődöntőjében szerettünk volna még közelebb kerülni a legjobb 12-hoz, de azon dolgozunk, hogy legközelebb ez is sikerüljön!

Búslakodásra azonban így sincs okuk, sőt: mindezen versenyek összesített eredményei alapján a Süttő-Tombácz páros a 13. helyen áll jelenleg a világranglistán, 124 párból!

sutto_tombacz_magyar_bajnoksag.jpg

Gondolhatnánk, hogy egy ilyen sűrű és sikeres évet követően következhet a megérdemelt pihenés – a miskolci duó azonban nem sokat pihen, mint mondják, a téli szünetben is csupán pár napot fognak kihagyni az ünnepekkor. 2016-ot aztán egy nemzetközi edzőtáborral és versennyel kezdik január közepén Madridban, majd január végén jön a magyar bajnokság. S aztán további nemzetközi versenyek és a spanyolországi Európa-bajnokság következik…

A páros mellett versenyző párosaik egyre sikeresebbek: a Miskolcz-Revital és a Ködmön TSE színeiben is jó eredményeket értek el ebben a szezonban: érmek és döntős helyezések az országos bajnokságokról, középdöntő a felnőtt latin ranglistán – csak néhány eredmény a teljesség igénye nélkül.

– Természetesen nagyon büszkék vagyunk rajuk! – mondja a miskolci páros, akik így év végén szeretnék megragadni az alkalmat, hogy megköszönjék edzőiknek, tanáraiknak a munkát és a segítséget. Továbbá köszönik az M1 fitness és a Biotech Miskolc Plaza üzlet támogatását.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat